Gode erfaringer

Jeg har gode erfaringer med muskelinfiltrationer, betændelsestilstande og ikke mindst med at give børn zoneterapi. De første 9 måneder af et barns liv er kontakten til mor så tæt, at det lille barn blot skal ligge eller sidde hos mor, som så modtager behandling. Det er meget tydeligt, at barnet er let påvirkelig og ofte reagerer omgående, når jeg arbejder eksempelvis med fordøjelsen ved kolik.

Ekstragevinsten ved den behandlingsform er jo, at der er to, der får optimal gavn af en behandling. Mor kan have god brug for hjælp til at restituere sig efter en fødsel.

Alle mennesker har gavn af zoneterapi, som jo blot er en samtale med kroppen, hvor formålet er at aktivere den til at yde sit bedste for at komme i balance.

Men det er forskelligt, hvor meget den enkelte tager imod. Min anbefaling er derfor at prøve mindst 3 behandlinger, inden du tager en beslutning om at stoppe behandlingen. Sker der ikke nogen ændring i din tilstand overhovedet, anbefaler jeg at stoppe og i stedet finde en behandling, som passer bedre til din krop.